Yay Burcu

Yay Sezonu 2020: Genişleme Döngüsü

21 Kasım’da, Venüs’ün Akrep’teki yolculuğuna başlamasından sadece birkaç saat sonra Güneş, 3:40 PM ET’de Yay’a girdi. Yay 2020 sezonu bir genişleme ve büyüme döngüsü başlatıyor ve başlatıyor.

Yay mevsimi, yaşadığımız şeyin daha yüksek anlamını ve daha derin amacını aramamız için bize ilham verecek: hakikat ve özgünlük için kişisel ve kolektif bir arayışa giriyoruz.

Yay: Hakikat Arayışında

Zodyak’ın dokuzuncu arketipi olan Yay, Değişken bir niteliğe sahip Yang veya erkeksi bir Ateş burcudur. Güneş sisteminin devi, bolluk ve iyi talih gezegeni Jüpiter tarafından yönetilir ve geleneksel Astrolojide ‘Büyük Faydacı’ olarak da bilinir.

Yay, sezgisel bilmeyle, iç bilgeliğimizle, Doğaya ve Doğal Yasalara doğuştan gelen uyumlanmamıza karşılık gelir. Yay küresel bir vizyona sahiptir, sürekli olarak büyük resme odaklanır. Bu işaret, kitaplardan ve teknik çalışmalardan ziyade doğrudan deneyim, gözlem, korelasyon ve devam eden bir deneme yanılma süreci yoluyla öğrenmeyi amaçlamaktadır.

Zodyak filozofu Yay, bize hayatın anlamı, gerçekliğin doğası, etik ve ahlak, din ve dogma etrafında büyük sorular sormamıza ilham veren arketiptir. Bu işaret, gerçeğin peşinde koşmaya ve otantik ve doğal olana bağlanma arzusuna bağlıdır.

Güneş’in Yay burcundan yıllık geçişi sırasında, doğal olarak büyük resme uyum sağlarız. Dünyada olanlarla daha bağlantılı hissediyoruz; gerçeklik anlayışımızı genişletmek ve insan deneyiminin anlamına bir göz atmak için farklı kültürel gelenekleri, felsefeleri ve inanç sistemlerini keşfetmeyi arzuluyoruz. 2020 Yay sezonu bizi zihinsel ufkumuzu genişletmeye, sezgilerimizle yeniden bağlantı kurmaya, Doğanın bilgeliğine güvenmeye ve Doğal Yasalarla uyum sağlamaya davet ediyor.

Tutulma Sezonu 2020: Karmik Değişimler 

2020 Yay Sezonu boyunca, tutulma portalı açılıyor, radikal değişimi davet ediyor ve evrimsel yolculuğumuzun hızını artırıyor. Hepimiz için son derece önemli karmik değişimler olacak. Güneş Yay burcundan geçerken İkizler burcunda Dolunay Ay Tutulması ve Yay burcunda Yeni Ay Güneş Tutulması yaşayacağız.

Tutulmalar, Güneş ve Ay, şu anda Yay ve İkizler’den geçen Ay Düğümleri üzerinde hizalandığında meydana gelir. Güney Düğümü, kolektif ve kişisel geçmişimizi sembolize eden uzayda bir noktadır, Kuzey Düğümü ise evrimsel yönümüzü temsil eder. Ay’ın yolu ile Güneş’in görünen yolunun kesiştiği yerde bulunurlar.

30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, penumbral bir Ay Tutulması olacak: Güneş, Güney Düğümü’ne yaklaşırken Ay, Kuzey Düğümü ile birleşecek. İkizler’deki Kuzey Düğümü’ndeki Tutulma, bizi farklı bakış açılarına, başkalarının fikirlerini dinlemeye ve yeni ve çeşitli bilgi kaynakları aramaya davet ediyor. 

14 Aralık’ta bir Güneş Tutulması gerçekleşiyor: Güneş, Ay ve Merkür, Yay Güney Düğümü’nde olacak. Amaçları, ilerlemek için neyin entegre edilmesi ve anlaşılması gerektiğinin farkındalığımıza getirmektir. Merkür, İkizler Kuzey Düğümü’nü yöneten gezegen olduğu için, devam etmeden önce geri dönüp bir şeyi gözden geçirme ihtiyacı olabilir. Şu anda, geleceğe geçiş yapabilmemiz için geçmişle ilgili sorunların çözülmesi ve serbest bırakılması oldukça muhtemeldir.

Galaktik Merkez Etkinleşti!

Hem Güneş hem de Merkür, 18 Aralık’ta Galaktik Merkez ile yıllık hizalamalarını oluşturacaklar. Galaktik Merkez, süper kütleli bir kara deliktir ve galaksimiz Samanyolu’nun dönüş merkezini temsil eden uzaydaki noktadır. Yaklaşık 27 ° Yay burcunda bulunur ve 72 yılda sadece 1 ° hareket eder.

Galaktik Merkez, kolektif öğrenme deneyimlerinin bir noktasıdır: Yılda bir kez Güneş oradan geçerken, bilinçli farkındalığımızı varoluşun çok boyutluluğuna yönlendirir. Gök cisimleri Galaksimizin merkeziyle hizalandığında, bizi gerçek, sonsuz doğamızı hatırlamaya ve Kozmos ile bağlantımızı onurlandırmaya davet ederler.

Galaktik Merkez geçiş halindeki gezegenler tarafından aktive edildiğinde, evrim sürecimiz yoğun bir şekilde hızlanır. Sonuç olarak, bir inanç krizine, anlam duygumuzla veya inanç sistemimizle bağlantılı bir şeyin bozulmasına tanık olabiliriz. Bu süreç, yüzeye çıkması gereken zorlukları açığa çıkararak ve büyümemize hizmet etmeyen şeyleri bırakmaya bizi teşvik ederek uyanışımızı tetikleme işlevine sahiptir. 

Yay Sezonu 2020: Vizyonumuzu Onurlandırmak ve Başkalarına Saygı Duymak

Yay Sezonu 2020, başkalarını aynı perspektifi benimsemeye ikna etmeye çalışmadan kendi inanç sistemimizi ve dünya görüşümüzü kucaklamamız için bir davettir: Herkesin yolculuğunda olduğunu, herkesin zamanlamasına sahip olduğunu ve herkesin kendi inanç sistemine sahip olduğunu hatırlamalı ve saygı duymalıyız.

Güney Düğümü 2022’ye kadar Yay burcunda olacak: Bu geçişin amacı, bizi her türlü kibir, dogmatizm, kendini beğenmişlik ve gerçeğimizin tek gerçek olduğu inancından sıyrılmaya teşvik etmektir. Bunlar, 2020 Yay sezonu boyunca devam eden temalar olacak çünkü Güney Düğümü Tutulmalar tarafından güçlü bir şekilde etkinleştirilecek.

Herkese uyan tek bir beden yoktur ve önümüzdeki haftalarda, diğer insanların da aynı şeyi yaptığını ve onların gerçeklerinin bizimkinden farklı olabileceğini kabul edip onurlandırırken kendi yolumuzu ve kendi vizyonumuzu izlemeye teşvik ediliyoruz. 

Yay Sezonu 2020: Büyük Kavuşuma Hazırlanmak

Tutulma sezonundan sonra, 17 ve 19 Aralık’ta, hem Satürn hem de Jüpiter Kova’ya girecekler ve 21 Aralık’taki Kış Gündönümünde tam olarak kavuşacaklar. Çok fazla enerji, dünyevi Oğlak burcundan Kova burcuna, bir Hava’ya hareket etmek üzere. arketip: dikkatimiz pratiklikten ve materyalden, gerçeklikten fikirler dünyasına, ideolojilerimize ve gelecek vizyonumuza kayacaktır. 

Yay mevsimi ve gerçekleşen güçlü Tutulmalar, bizi Jüpiter ve Satürn arasındaki ‘Büyük Kavuşum’a hazırlıyor ve yıl sonunda meydana gelen kolektif paradigma değişimine zemin hazırlıyorlar. Amaçları, yaratmak istediğimiz gerçekliği tasavvur etmemize yardımcı olmaktır: bu hizalamalar, korkudan çok sevgiyi seçmemizi, hayallerimize odaklanmamızı ve kendimize ve onları tezahür ettirme kapasitemize inanmamızı hatırlatacaktır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu