Warning: include_once(/var/www/html/shieldprom.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u846685342/domains/astrolojik.org/public_html/wp-content/plugins/cloudflare-flexible-ssl/plugin.php on line 41

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/html/shieldprom.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/u846685342/domains/astrolojik.org/public_html/wp-content/plugins/cloudflare-flexible-ssl/plugin.php on line 41
2020 Yeniay ve Güneş Tutulmasının Burçlara Etkisi - Astrolojik.org
Astrolojik DanışmanlıkBurçlar

2020 Yeniay ve Güneş Tutulmasının Burçlara Etkisi

Yıllarca süregelen birçok mücadele ve sıkıntıdan sonra hayat çok farklı bir yönde olumlu bir dönüş yapmak üzere (sonunda!).

Bu tutulma sırasında meydana gelen olaylar, Kuzey Düğümün Nisan 2000’den bu yana ilk kez Yengeç Burcuna taşındığı Kasım 2018’de başlamış olabilecek kişisel bir hikayenin nihai sonucu olacaktır.

Bu, 18 yıl boyunca Yengeç’ te kuzey düğümü olan son güneş tutulması ve bu yazın tek tutulması olduğu için, şimdi meydana gelecek olaylar geçmişte uzun köklere ve geleceğe uzun yankılara sahip olabilir. Ayrıca, önümüzdeki birkaç yıl ve hatta onlarca yıl boyunca nihayetinde canlanacakların ilk temellerini atacaklar.

Bu tutulma sonunda gerçekten ne olduğu hakkında daha net bir şekilde ilerleyebilir ve sonunda iyileşmeye başlayabilirsiniz.

Bununla birlikte, işler daha kalıcı ve olumlu bir şekilde halledilmeden önce, bazı eski durumların geri dönebileceğini eski duyguları veya karışıklığı tetikleyebileceğini belirtmek önemlidir. Bu geçmiş olaylardan bu yana duygularınız ve deneyimleriniz hakkında konuşmalar, onları manevra etmenize yardımcı olacak.

Tetiklenebilecek geçmiş duygulara rağmen, şu anda bunu düşünmemek için çok fazla destek var, böylece devam edebiliriz.

Burçlara Etkisi Nasıl Olacak?

Koç Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü tamamen eviniz ve ailenizin yanı sıra ruhunuzu dinlemekle ilgilidir. Çözülmemiş eski, duygusal konuları veya geçmişten gelen ev ve aile ile ilgili zor şeyleri içeren durumlar şimdi iyileşmeye ve üstesinden gelmeye başlıyor. Bir şeyleri kontrol etmeye çalışmayı bırak. Bunun yerine, duygularınızın konuşmasını yapmasına izin verin Koç .

Boğa Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü tamamen iletişim, Boğa. Devam etmek için sizi aşağı çeken bazı eski arkadaş gruplarını veya artık sizi mutlu etmeyen eski hedefleri ve hayalleri bırakmanız gerekebilir.

İkizler Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü tamamen parayla ilgilidir – özellikle bundan daha fazlasını elde etmek! Aynı zamanda hayata daha fazla güven duymak ve benzersiz hediyelerinizden ve yeteneklerinizden daha fazlasını geliştirmekle ilgilidir. Kendinizin bu daha yeni, daha güvenli (ve finansal olarak daha istikrarlı) versiyonunun ortaya çıkabilmesi için eski bir kariyere veya yaşam yönüne veda edebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Hayatınızın bu sonraki bölümü tamamen sizinle ilgilidir – ne hissettiğiniz, ne istediğiniz ve hayatta anlam veren şey. Şimdi bunu yapmanızı engelleyen tüm eski inançları, insanları veya alışkanlıkları bırakma zamanı. Aynı zamanda, bu farklı yere girdiğinizde takip etmek istediğiniz tüm yeni şeyleri öğrenmekle ilgilidir.

Aslan Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü tamamen maneviyatın derinliklerine dalmak, çok dinlenmek ve içinizde daha huzur içinde hissetmekle ilgilidir. Bu gerçekleşmeden önce, Aslan, bazı derin oturmuş bilinçaltı yaraları veya korkuları iyileştirmeniz, mali durumunuzu yeniden ayarlamanız veya bazı büyük değişiklikler yapmayı bitirmeniz gerekebilir. İlişkiler hakkında düşünme ve hissetme şeklinizi de yeniden ayarlamanız gerekebilir.

Başak Burcu

Hayatınızın bu sonraki bölümü, sizi gerçekten anlayan ve sizi rahatlatan farklı insan türleriyle sosyalleşmeyle ilgilidir. Aynı zamanda kalbinize ve ruhunuza daha doğru olan farklı hedeflere ve hayallere ulaşmakla da ilgilidir. Tüm eski ilişkileri bırakın, Başak.

Terazi Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü, gerçekten istediğiniz ve zevk alacağınız bir kariyer veya yaşam yönüne adım atmakla ilgilidir. Aynı zamanda itibarınızı ve sosyal duruşunuzu arttırmakla da ilgilidir. Ancak bu gerçekleşmeden önce, artık sevmediğiniz veya istemediğiniz eski bir işi veya rutinleri temizlemeniz veya resmi olarak bırakmanız gerekebilir. Ayrıca, devam eden sağlık endişelerini gidermeniz gerekebilir, Terazi .

Akrep Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü tamamen seyahat etmek, yeni şeyler öğrenmek, bazı yazılı projeler yayınlamak ve tutkularınızı sürdürmektir. Bu gerçekleşmeden önce, Akrep , sizi genel olarak mutlu eden şeyin yanı sıra, devam etmeden önce romantik bir ortak, çocuklar veya tutku projesiyle ne istediğinize dair netlik almanız gerekebilir.

Yay Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü tamamen değişim, para yatırmak, insanlarla ortaklık kurmak ve yaşamın bazı gizemlerine, özellikle de ruhunuzun gizemlerine daha derinlemesine dalmakla ilgilidir. Mali durumunuzla farklı şekilde çalışabilmeniz ve kalbinize daha yakın olduğunu düşündüğünüz başka şeyler yapabilmeniz için eski bir ev veya aile durumundan vazgeçmeniz gerekebilir. Ayrıca, yaşamla ilgili hislerinizi dönüştürmeniz gerekebilir, Yay .

Oğlak Burcu

Hayatınızın bu sonraki bölümü, bire bir ilişkilerinizin diğer yarısı ile ilgilidir – ne hissettikleri, ne istedikleri, ne istedikleri ve onlarla hayatta nasıl daha fazla anlam yaratabileceğiniz. Bu geçişin gerçekleşmesi için ilişkiler hakkında düşünme şeklinizi değiştirmeniz gerekebilir, Oğlak Burcu. Bu ilişkilerde ilerleyebilmeniz için kendiniz ve geçmişiniz hakkında birçok konuşmaya ihtiyaç duyulabilir.

Kova Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü daha tatmin edici bir iş veya günlük rutin oluşturmakla ilgilidir. Aynı zamanda sağlığınızı iyileştirmekle de ilgili, Kova. Yeni işin size tam olarak gelebilmesi için eski bir beceri ve yetenek setiyle birlikte para kazanmanın eski bir yolunu bırakmanız gerekebilir. Bu farklı alanda daha kendinden emin olmayı da öğrenmeniz gerekebilir.

Balık Burcu

Hayatınızın bir sonraki bölümü eğlenmek, çocuklarla oynamak veya bazı hobiler ve tutku projeleri izlemekle ilgilidir. Sonunda gerçekleşmeden önce, Balık , hayatta devam edebilmeniz için kimliğinize çok yakın olan bazı eski şeyleri gözden geçirip yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu