Warning: include_once(/var/www/html/shieldprom.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u846685342/domains/astrolojik.org/public_html/wp-content/plugins/cloudflare-flexible-ssl/plugin.php on line 41

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/html/shieldprom.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/u846685342/domains/astrolojik.org/public_html/wp-content/plugins/cloudflare-flexible-ssl/plugin.php on line 41
21 Aralık – 27 Aralık 2020 Haftalık Burç Yorumları - Astrolojik.org
Burçlar

21 Aralık – 27 Aralık 2020 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Pazartesi, Güneşin kariyer sektörünüze giriyor, Koç , sizi yeni bir role adım atmaya hazırlıyor. Hafta ilerledikçe Jüpiter ve Satürn birleşip – arkadaşlık bölgenizi aydınlatacak. Nihayetinde arkadaşlıklarınız güçlenecek.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önümüzdeki 1 ay içinde ne yapmak istediğinizi yeniden düşünmenizi teşvik edecek, Boğa. Jüpiter ve Satürn kariyer sektörünüzde bir araya gelerek size ekstra bir destek sağlar.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Pazartesi, kış gündönümünü getiriyor ve sizden rahatlamanızı ve arkanıza yaslanmanızı istiyor. Jüpiter ve Satürn bir araya gelerek yeni şeyler keşfetmek için sizi cesaretlendiriyor. Büyüme ve değişim yaklaşıyor, İkizler. Kucakla.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Nihayet işlerinizi resmiyete dökmeye hazır olabilirsiniz. Merkür, Pazar günü Oğlak burcuna taşınıyor ve size fikrinizi söyleme fırsatı veriyor. İçinize atmayı bırakıp yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Güneş sağlık bölgene giriyor Aslan. Doğru yemekte tembellik mi ediyorsun? Kendini yeniden şekillendirmenin zamanı geldi. Bu boş vermişlik size cazip gelse de, şimdi harekete geçme zamanı. Geçmiş ilişkilerinizdeki sorunları düzeltmek sizin elinizde.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Güneş zevk alanlarınıza giriyor Başak . Bununla birlikte, günlük yaşamınızda nasıl kahkaha atacağınız ve oyun oynayacağınız konusunda yaratıcı olmak isteyeceksiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Terazi olmak , ilişkilerinizde her zaman dengeyi korumak demektir. Neyse ki, Güneş aile bölgenizde hareket ediyor ve bazı ciddi aile meselelerine biraz daha ışık tutuyor.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Güneş iletişim bölgene giriyor, Akrep . Eğlenceli gezilere çıkmaya ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmaya hazır olun. Pazartesi günü aile bölgenizde birleşin, gerginlikleri önlemede size ihtiyaçları olacak.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Güneş ve Merkür değerler alanınıza girdi – dikkatinizi paraya ve öz değere büyük ölçüde katacak. Bir sonraki kariyer hareketleriniz için strateji oluşturun ve beyin fırtınası yapın.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hedefleriniz şu anda sizin için önemlidir – özellikle de artık sizin sezonunuz olduğu için. Jüpiter ve Satürn Pazartesi günü birbirine bağlanarak para ve mülkle ilgili zorluklar getiriyor.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ortaya çıkan ve “daha büyük” soruları sormanızı sağlayan durumlar olabilir, Kova. Güneş bu hafta mahremiyet sektörünüze giriyor, bu yüzden bu hafta iyileşmeniz ve kendinizi yansıtmanız gerekiyor.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Güneş sosyal sektörünüzdedir – bu da ilişkilerinize bir göz atmak istemenize neden olur. Aldığından fazlasını veriyor musun Balık ? Jüpiter ve Satürn birleştikçe, bunu gerçekten düşünmek için zaman ayırabileceksiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu